ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

Original price was: 10.14 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 8.12 €.

ISBN 9789603313281
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2002

Σελίδες

100

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2002

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

GRUNER HERMANN, METZ REINHOLD
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 098361 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Η 27η έκδοση του βιβλίου “Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.

Με τον τρόπο αυτό ,το “Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:

–ένα εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
–ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα,
–ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του, αποτελεί η άρτια μεθοδολογική – διδακτική συγκρότηση του:
–η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
–η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί στην εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
–η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση δύσκολων εννοιών,
–οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών. Προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να καταρτιστεί εύκολα και γρήγορα, το έργο:
–περιλαμβάνει διεξοδική περιγραφή της δομής του, περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας, –περιέχει ένα συνταγολόγιο με 650 συνταγές.
Προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να εργάζονται αυτόνομα, το βιβλίο, στην αρχή των τεσσάρων πρώτων ενοτήτων, προσφέρει πρακτικά πειράματα βασιζόμενα στη θεωρία, ασκήσεις κατανόησης της θεωρίας και προβληματισμούς προς σκέψη στο τέλος των ενοτήτων,
–δοκιμασμένες συνταγές,
–σαφή περιγραφή κι απεικόνιση των βημάτων και της πορείας εργασίας.
Τέλος, η διδακτική της συμπεριφοράς προς τον πελάτη συνίσταται:
–σε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του
–σε προγραμματισμό και διεξαγωγή εκδηλώσεων Κανένα σχολικό βιβλίο δεν είναι πάντα το κατάλληλο για οποιαδήποτε μορφή διδασκαλίας και κανένας συγγραφέας δεν είναι αλάθητος: ως εκ τούτου, οι συγγραφείς και οι εκδότες του έργου, θα χαρούν με τις ενδεχόμενες παρατηρήσεις και θα δεχτούν ευχάριστα την κριτική σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία κατά τη χρήση του “Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” Συγγραφείς και εκδότες