Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΠΑΡΜΑΝ

Original price was: 9.00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 7.20 €.

ISBN 9603312010
Ξενόγλωσσος Τίτλος GETRANKESERVICE FUR HOTELBAR, BUFFET UND RESTAURANT
Διαστάσεις 14 × 21 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2006

Σελίδες

256

Μετάφραση

HM. Κυκλοφορίας

01-12-2006

pa_ksenoglwssos-titlos

GETRANKESERVICE FUR HOTELBAR, BUFFET UND RESTAURANT

Σειρά

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

DEGEN BERND, JOBST JOACHIM, KESSLER THOMAS
Μετάφραση:ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 007299 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Η τέχνη της ανάμειξης του σερβιρίσματος των κοκτέιλ γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ξενοδοχεία και επισιτιστικής επιχείρησης.

Γι’ αυτό το λόγο, έχει καταστεί αναγκαίο να γνωρίζουμε καλά τα διάφορα κοκτέιλ, αλλά και να διαθέτουμε βασικές γνώσεις πάνω στα ποτά. Αυτές οι γνώσεις αποτελούν και το στόχο αυτού του μικρού και συνεπώς εύχρηστου βιβλίου. Όλες οι διαδικασίες περιγράφονται βήμα-βήμα και υποβοηθούνται τόσο από το κείμενο, όσο και από τις εικόνες.

Με αυτό τον τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος στο μπαρ μπορεί να παρακολουθήσει με μεγάλη άνεση το κάθε στάδιο παρασκευής ενός κοκτέιλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Η Ιστορική εξέλιξη των μπαρ,
Μη αλκοολούχα κοκτέιλ,
Μη αλκοολούχα ροφήματα,
Αλκοολούχα ποτά – αφεψήματα ,
Αλκοολούχα ποτά,
Το σερβίρισμα των ποτών στο εστιατόριο.