ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ

Original price was: 16.23 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.98 €.

ISBN 9789603314455
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2008

Σελίδες

120

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2008

Σειρά

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

PICKHAN BARBARA, SCHILD EGON, STRAUB ANDREA
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 019165 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.

Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Μέρος Ι: Παρασκευάσματα από Μείγματα – Τούρτες και Επιδόρπια – Νομικές Προδιαγραφές δεσμευτικές ως προς την παρασκευή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής – Παγωτά
Μέρος ΙΙ: Εκτέλεση Συνταγών στο Εργαστήριο – Βασικές Συνταγές – Ζύμη για κέικ – Ζύμη για Μπισκότα και Τούρτες – Ζύμες για Σου – Επιδόρπια – Ποτά – Παραδοσιακές Συνταγές Κώδικας Τροφίμων και Ποτών