ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ

Original price was: 25.36 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 20.28 €.

ISBN 9789603314493
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, , ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2008

Σελίδες

192

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2008

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 020083 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής.

Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κρέας Σφαγείου, Κυνήγι, Πουλερικά και Πουλερικά Κυνηγιού, Ψάρια, Είδη Αστακών και Μαλάκια, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα
2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βοηθητικά Σκεύη Εργασίας, Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Αρωματικά και Μπαχαρικά, Φαγητά με Κρέας, Φαγητά με Ψάρι, Παραδοσιακές Συνταγές Κρεάτων, Παραδοσιακές Συνταγές Ψαριών και Μαλακίων.