ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Ι

Original price was: 27.39 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 21.91 €.

ISBN 9789603314202
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, , ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2008

Σελίδες

264

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2008

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 098360 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής.

Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κατανομή Εργασίας, Οι Βασικές Τεχνικές της Κουζίνας, Οι Διαδικασίες του Μαγειρέματος, Ετοιμασία και Αποθήκευση, Ζωμοί, Σούπες, Σάλτσες, Μαγειρικά Λίπη και Λάδια Φαγητού, Λαχανικά, Μανιτάρια, Σαλάτες, Ειδικές Μορφές Παρασκευής Λαχανικών, Συμπληρώματα, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα
2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Συνταγές για Σνακ, για Σούπες, για Σάλτσες, για Σαλάτες, για Λαχανικά, για Συνοδευτικά Συμπληρώματα, για Εδέσματα αβγών, Παραδοσιακές Συνταγές, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών