Περιγραφή
Οι 2 αυτοί τόμοι πραγματεύονται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη Γαστρονομική Τέχνη τα οποία και δεν περιορίζονται μόνο στη Μαγειρική.
Απευθύνονται τόσο στον τεχνοκράτη επαγγελματία, όσο και σ’ αυτόν που βρίσκει στην γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον.
Τα τεύχη δεν περιλαμβάνουν μόνο συνταγές, αλλά και ορισμούς, ορολογίες, και δεκάδες τρόπους παρασκευής όλων των ειδών των τροφίμων, από το πιο κλασικό ως το πιο μοντέρνο πιάτο.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Ψάρια.
Τρόποι ψησίματος.
Τα θαλασσινά.
Πουλερικά.
Χοιρινό.
Μοσχάρι – βοδινό.
Αρνί – κατσίκι.
Εντόσθια.
Τα κυνήγια.
Το Garde Manger και οι τεχνικές της συντήρησης.
Η κρύα κουζίνα και η διακοσμητική.