Περιγραφή
Οι 2 αυτοί τόμοι πραγματεύονται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη Γαστρονομική Τέχνη τα οποία και δεν περιορίζονται μόνο στη Μαγειρική. Απευθύνονται τόσο στον τεχνοκράτη επαγγελματία, όσο και σ’αυτόν που βρίσκει στην γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον.
Τα τεύχη δεν περιλαμβάνουν μόνο συνταγές, αλλά και ορισμούς, ορολογίες, και δεκάδες τρόπους παρασκευής όλων των ειδών των τροφίμων, από το πιο κλασικό ως το πιο μοντέρνο πιάτο.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Οι βάσεις της μαγειρικής τέχνης.
Βούτυρα και σάλτσες.
Οι σούπες.
Τα αβγά. Τα λαχανικά.
Όσπρια – δημητριακά.
Τα ζυμαρικά.
Οι ζύμες. Ορεκτικά.
Οι κιμάδες.