ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Original price was: 24.35 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 19.48 €.

ISBN 9789603313250
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2003

Σελίδες

420

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2003

Σειρά

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

PICKHAN BARBARA, STRAUB ANDREA
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 007348 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Το βιβλίο περιέχει θεωρητικές και πρακτικές θεμελιώδεις γνώσεις για το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής.

Επίσης περιλαμβάνει συνταγές, με δυνατότητα παραλλαγής, για μπισκότα, κέικ, ζύμες, τάρτες, σφολιάτες, σου, γλυκά κουταλιού και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Όλα τα στάδια παρασκευής συνοδεύονται από εικόνες και επεξηγήσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Πρόλογος /Τρόπος Εργασίας με το Βιβλίο
ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
1 Υγιεινή και προστασία του περιβάλλοντος 2 Διαμόρφωση του χώρου εργασίας 3 Συσκευές και μηχανήματα 4 Μερικές βασικές πληροφορίες για τη διατροφή και τα διατροφικά στοιχεία 5 Έτοιμα προϊόντα (Convenience food) 6 Συντήρηση τροφίμων 7 Σερβίρισμα Βασικές
ΓΝΩΣΕΙΣ 1 Σκεύη εργασίας 2 Προπαρασκευαστικές τεχνικές 3 Τεχνικές μαγειρέματος 4 Βασικές συνταγές 5 Χόρτα και μπαχαρικά
ΔΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ (+ συνταγές) ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 1 Εισαγωγή στη ζαχαροπλαστική 2 Ζύμη κέικ 3 Ζύμη για μπισκότα και τούρτες 4 Ζύμη για σου 5 Ζύμη σφολιάτα 6 Μαλακή ζύμη 7 Στρούντελ και ζύμες με μυζήθρα και λάδι 8 Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές 9 Νόστιμες για την αποθήκη 10 Επιδόρπια 11 Ποτά