Περιγραφή
Το βιβλίο περιγράφει τα υλικά, την τεχνολογία και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.
Αυτή η επίτομη έκδοση εισάγει με πλήρη ανάλυση των θεμάτων τον ενδιαφερόμενο αναγνώστη στον επαγγελματικό χώρο της ζαχαροπλαστικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Αρτοσκευάσματα πολυτελείας.
Οι πρώτες ύλες των αρτοσκευασμάτων πολυτελείας.
Οι πρώτες ύλες του ζυμαριού.
Υλικά που προσδίδουν γεύση, Η παρασκευή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας, Παρασκευή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας από ζύμη μαγιάς. Βοηθητικές Ουσίες, Παρασκευάσματα με φύλλο, Παρασκευή σκευασμάτων από θρυμματιζόμενο ζυμάρι, Παρασκευή γλυκισμάτων λεμπκουχεν Παρασκευάσματα από μίγματα , Τούρτες και Επιδόρπια, Νομικές Προδιαγραφές δεσμευτικές ως προς την παρασκευή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Παγωτά , Θεμελιώδεις γνώσεις, Βασικές γνώσεις , Δομικές γνώσεις (+συνταγές) ζαχαροπλαστικής.