ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΤΟΜΟ

Original price was: 48.76 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 39.01 €.

ISBN 9603313432
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2003

Σελίδες

420

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2003

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

PICKHAN BARBARA, SCHILD EGON, STRAUB ANDREA
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 007359 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Το βιβλίο περιγράφει τα υλικά, την τεχνολογία και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.

Αυτή η επίτομη έκδοση εισάγει με πλήρη ανάλυση των θεμάτων τον ενδιαφερόμενο αναγνώστη στον επαγγελματικό χώρο της ζαχαροπλαστικής

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Αρτοσκευάσματα πολυτελείας.
Οι πρώτες ύλες των αρτοσκευασμάτων πολυτελείας.
Οι πρώτες ύλες του ζυμαριού.
Υλικά που προσδίδουν γεύση, Η παρασκευή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας, Παρασκευή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας από ζύμη μαγιάς. Βοηθητικές Ουσίες, Παρασκευάσματα με φύλλο, Παρασκευή σκευασμάτων από θρυμματιζόμενο ζυμάρι, Παρασκευή γλυκισμάτων λεμπκουχεν Παρασκευάσματα από μίγματα , Τούρτες και Επιδόρπια, Νομικές Προδιαγραφές δεσμευτικές ως προς την παρασκευή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Παγωτά , Θεμελιώδεις γνώσεις, Βασικές γνώσεις , Δομικές γνώσεις (+συνταγές) ζαχαροπλαστικής.