ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Original price was: 15.90 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.72 €.

ISBN 9789605081010
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

, ,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2013

Σελίδες

128

HM. Κυκλοφορίας

17-12-2013

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

GRUNER HERMANN, KESSLER THOMAS, METZ REINHOLD
Εκδόσεις:ΙΩΝ
Κωδικός προϊόντος: 022540 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Η 27η έκδοση του βιβλίου “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ” που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση του βιβλίου κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.

Η εξέταση των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Χάρη στο νέο φωτογραφικό υλικό και τις νέες απεικονίσεις έχουν γίνει αξιόλογες προ-σθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, η “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ” αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:
• ένα σημαντικό εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
• ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα,
• ένα βασικό εγχειρίδιο, απαραίτητο για την όποια μελλοντική επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του αποτελεί η άρτια μεθοδολογική – διδακτική συγκρότησή του:
• η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων, που βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
• η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί σταδιακά στην ολοκληρωτική εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
• η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση των δύσκολων εννοιών,
• οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται τη βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1. Τρόφιμα και Εδέσματα
2. Μενού και Εδεσματολόγιο