ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Original price was: 16.60 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14.94 €.

ISBN 9786180342543
Διαστάσεις 14 × 20 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2024

HM. Κυκλοφορίας

05-11-2024

Υπο έκδοση. Διαθέσιμο για προπαραγγελία

-10%

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΜΙΝΩΣ
Εκδόσεις:ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Κωδικός προϊόντος: 104479 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Στις 15 Σεπτεμβρίου 1981 η δεκάχρονη Ούρσουλα Χέρμαν πηγαίνει στο μάθημα γυμναστικής στο διπλανό χωριό και το απόγευμα παίζει με την ξαδέλφη της. Πριν νυχτώσει, ξεκινάει για να επιστρέψει σπίτι. Δεν φτάνει όμως ποτέ εκεί και το ποδήλατό της βρίσκεται πεσμένο δίπλα στη λίμνη. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των δικών της, της αστυνομίας και πολλών εθελοντών, παραμένει εξαφανισμένη.
Στις 16 Μαΐου 2006 η Σαρλότε Μπέρινγκερ βρίσκεται δολοφονημένη στο πολυτελές ρετιρέ της, στο κέντρο του Μονάχου, πάνω από το τετραώροφο πάρκινγκ ιδιοκτησίας της. Κάποιος έχει συνθλίψει το κρανίο της με είκοσι τέσσερα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας ένα σφυρί ή κάποιο παρόμοιο εργαλείο. Η υπόθεση τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και γίνεται γνωστή σε ολόκληρη τη Γερμανία ως η «δολοφονία στο πάρκινγκ». Ύστερα από μια επεισοδιακή δίκη το δικαστήριο καταδικάζει τον ανιψιό της σε ισόβια κάθειρξη.
Ο συγγραφέας Μίνως Ευσταθιάδης αποφασίζει να επισκεφτεί έναν βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της Ούρσουλας. Είναι μία ακόμα περίπτωση ενόχου που αρνείται το έγκλημά του ή μια κλασική υπόθεση δικαστικής πλάνης; Τα ίχνη φαίνεται να οδηγούν στο δάσος κι αποκεί πίσω στην πόλη του Μονάχου. Τι σχέση μπορεί να έχει η απαγωγή του κοριτσιού με τη δολοφονία στο πάρκινγκ είκοσι πέντε χρόνια αργότερα;