ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΣΙΤΗΡΑ: ΧΗΜΕΙΑ – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Original price was: 27.00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 22.95 €.

ISBN 9789606859090
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2009

Σελίδες

265

HM. Κυκλοφορίας

01-08-2009

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-15%

Εκδόσεις:ΓΑΡΤΑΓΑΝΗΣ
Κωδικός προϊόντος: 019865 Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα τρόφιμα από σιτηρά είναι η σπουδαιότερη κατηγορία των φυτικών τροφίμων. Έχουν μεγάλη διατροφική αξία γιατί αποτελούν πηγές υδατανθράκων, βιταμινών, ανοργάνων αλάτων, πρωτεϊνών και, κάποια από αυτά, λιπών. Στο βιβλίο εξετάζονται τα συστατικά των σιτηρών από χημική και βιοχημική άποψη, παρουσιάζονται οι διεργασίες και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για να καταστούν βρώσιμα. Μεγάλο μέρος του βιβλίου αφιερώνεται στον ποιοτικό έλεγχο αυτών. Το βιβλίο καλύπτει τις ανάγκες διδασκαλίας συναφών με το αντικείμενο μαθημάτων των Ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.