Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής.
Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κρέας Σφαγείου, Κυνήγι, Πουλερικά και Πουλερικά Κυνηγιού, Ψάρια, Είδη Αστακών και Μαλάκια, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα
2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βοηθητικά Σκεύη Εργασίας, Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Αρωματικά και Μπαχαρικά, Φαγητά με Κρέας, Φαγητά με Ψάρι, Παραδοσιακές Συνταγές Κρεάτων, Παραδοσιακές Συνταγές Ψαριών και Μαλακίων.