ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

90.00 

ISBN 9789925575596
Ξενόγλωσσος Τίτλος INTRODUCTORY FOOD CHEMISTRY
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2020

Σελίδες

852

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2020

pa_ksenoglwssos-titlos

INTRODUCTORY FOOD CHEMISTRY

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

BRADEY JOHN W.
Εκδόσεις:BROKEN HILL PUBLISHERS LTD
Κωδικός προϊόντος: 102373 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ: ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΕΝΖΥΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΛΙΠΙΔΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΜΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ