ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Original price was: 30.00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 25.50 €.

ISBN 9789606859380
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2021

Σελίδες

320

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2021

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-15%

ΜΠΟΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδόσεις:ΓΑΡΤΑΓΑΝΗΣ
Κωδικός προϊόντος: 011216 Κατηγορία:

Περιγραφή

Πρόσφατα δεδομένα για τη σημασία διατροφικών συστατικών, νέα προϊόντα, ευρήματα οφειλόμενα σε νέες αναλυτικές τεχνικές, βαθύτερη γνώση των φυσικών προϊόντων και των συστατικών των τροφίμων, καινούργια πρόσθετα, βιοτε- χνολογικά προϊόντα, ρυπαντές και άλλα προβλήματα από την παρουσία βλαβε- ρών ουσιών στα τρόφιμα, κατέστησαν αναγκαία μια νέα έκδοση με προσθήκες και αλλαγές. Καινοτομία της νέας Ε΄ έκδοσης του βιβλίου είναι η προσθήκη ενός πλήρους καταλόγου των προσθέτων με τους αριθμούς Ε από τα sites brynyollie hacsg με συμπληρώσεις και διορθώσεις του συγγραφέα.

Με την έκδοση αυτή εξυπηρετείται καλύ- τερα ο αρχικός στόχος, που είναι ένα βοήθημα στα χέρια των φοιτητών αλλά και των επιστημόνων και τεχνολόγων τροφίμων που να καλύπτει τις πιο σημα- ντικές και σύγχρονες γνώσεις στο πεδίο της Χημείας Τροφίμων και παράλληλα να διευκολύνει τη σύνδεση του επιστημονικού αυτού πεδίου με συγγενικούς κλάδους όπως η Βιοχημεία Τροφίμων, η Διατροφή, η Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων, η Βιοτεχνολογία και η Τοξικολογία Τροφίμων.