ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ – ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Original price was: 6.36 €.Current price is: 5.72 €.

ISBN 9786188688612
Dimensions 14 × 21 cm
Cover

ΜΑΛΑΚΟ

Writer

Publisher

Year of Publication

2023

Pages

66

Date Published

11-11-2023

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-10%

ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΡΙΣ
Publisher:ΕΠΙΜΕΤΡΟ
SKU: 073355 Category:

Description

Μια θλιμμένη μεταπολεμική περίοδος που κρύβει μηνύματα γύρω απ’ τον ανθρώπινο πόνο, το κοινωνικό στίγμα και αποκλεισμό, τον φόβο, την αλληλεγγύη. Ιστορικές μνήμες που περικλείουν πολέμους, άγνωστες ιστορίες ανθρώπων, αρρώστιες, έρωτες που δεν γνωρίζουν φραγμούς, σύνορα, θρησκείες, εθνότητες. Κτίρια που αντιστέκονται στην εγκατάλειψη, κρατώντας στους σιωπηλούς τοίχους κρυμμένα γεγονότα και μυστικά. Τους ήρωες κάθε εποχής, τον διπλανό μας που με αυταπάρνηση βοηθάει σε μια περίοδο πανδημίας, πολέμου, πλημμύρας, σεισμού, πυρκαγιάς. Μια κοινωνία που έμαθε να συνυπάρχει με όλες τις σελίδες της ιστορίας της. Ο κόσμος προχωρά με σύμμαχο την επιστήμη, τον άνθρωπο, την κατανόηση, την δύναμη της ψυχής και την αγάπη.

Συγγραφέας – Μαυράκη Ίρις

H Ίρις Μαυράκη γεννήθηκε στην Αφρική από Ρόδιο πατέρα και Αυστριακή μητέρα. Μεγάλωσε στη Ρόδο όπου παρακολούθησε μαθήματα κλασικού πιάνου και κλασικό τραγούδι στο παράρτημα του Εθνικού Ωδείου Ρόδου και του Ελληνικού Ωδείου.
Έχει δώσει ως ερμηνεύτρια συναυλίες σε Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία, Ισραήλ, Ελβετία, με Συμφωνικές Ορχήστρες της Τουρκίας και Έλληνες μουσικούς, το prog metal συγκρότημα Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND και τους RISE.
Το 2021 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΤΕΧΝΗ το βιβλίο της «The Unending Journey». Σήμερα ζει στην Αγγλία.