ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Original price was: 58.30 €.Current price is: 49.56 €.

ISBN 9789603591405
Dimensions 17 × 24 cm
Cover

ΜΑΛΑΚΟ

Writer

, ,

Publisher

Year of Publication

2018

Pages

912

Date Published

01-01-2018

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-15%

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΝΤΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Publisher:ΜΠΕΝΟΥ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
SKU: 031952 Category:

Description

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, η επιστήμη της Λογιστικής κατέχει δεσπόζουσα θέση, καθώς συνιστά ένα σύστημα καταγραφής, επεξεργασίας και διακίνησης οικονομικών, κατά κανόνα, πληροφοριών για τη λήψη σημαντικών διοικητικών αποφάσεων σε στρατηγικό και λειτουργικό επίπεδο.
Σε αυτή τη λογική, το παρόν βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει με μεθοδικό και κατανοητό τρόπο ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων της λογιστικής επιστήμης (π.χ. χρηματοοικονομική λογιστική, διοικητική λογιστική, λογιστική εταιριών, ανάλυση λογιστικών καταστάσεων, τραπεζική λογιστική), προσφέροντας στον αναγνώστη αξιόλογα ερεθίσματα για την περαιτέρω εμβάθυνσή τους, αλλά και για τη μελέτη άλλων συναφών θεμάτων που εμπεριέχουν στοιχεία χρηματοοικονομικής διοίκησης, τραπεζικής διοίκησης, αξιολόγησης επενδύσεων, αποτίμησης επιχειρήσεων κ.λπ.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, σε διδάσκοντες του χώρου, σε επαγγελματίες της λογιστικής και σε διοικητικά στελέχη λογιστηρίων και οικονομικών διευθύνσεων μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Είναι επίσης κατάλληλο, τόσο για τους μυημένους στον χώρο της λογιστικής, όσο και για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις της.
Για τη συγγραφή του βιβλίου χρησιμοποιήθηκε σημαντικό μέρος του υλικού που διαθέτουν οι συγγραφείς για την άσκηση των διδακτικών τους καθηκόντων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Το βιβλίο αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας προσπάθειας με συνεχείς βελτιώσεις και επικαιροποιήσεις, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις νέες εξελίξεις και τις πρόσφατες θεσμικές αλλαγές, όπως είναι η καθιέρωση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων και η παράλληλη συνύπαρξή τους με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
Η ύλη που παρουσιάζεται δομείται σε τρία μέρη, τα οποία εμπεριέχουν συνολικά δεκαεπτά κεφάλαια.
[…]