Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Original price was: 18.80 €.Current price is: 16.92 €.

ISBN 9786180328486
Original Title THE SEARCHER
Dimensions 14 × 20 cm
Cover

ΜΑΛΑΚΟ

Writer

Publisher

Year of Publication

2023

Translation

Date Published

23-11-2023

Pages

520

pa_ksenoglwssos-titlos

THE SEARCHER

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-10%

FRENCH TANA
Translation:ΔΡΑΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Publisher:ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Description

Μετά από είκοσι πέντε χρόνια υπηρεσίας στην αστυνομία του Σικάγο, και μ’ ένα δύσκολο διαζύγιο στην πλάτη του, ο Καλ Χούπερ θέλει να φτιάξει μια καινούργια ζωή. Πιστεύει ότι το απομονωμένο χωριό της Ιρλανδίας, όπου αγοράζει μια μικρή φάρμα, είναι ιδανικό γι’ αυτόν: ένας ειδυλλιακός τόπος με καλή παμπ όπου δεν συμβαίνει τίποτα.
Όμως ένα δωδεκάχρονο παιδί έρχεται και του ζητά βοήθεια. Ο δεκαεννιάχρονος αδελφός του έχει εξαφανιστεί, και κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία, ούτε καν η αστυνομία. Ο Καλ δεν θέλει να εμπλακεί σε κανενός είδους έρευνα, δεν μπορεί όμως και να αδιαφορήσει.
Σύντομα ανακαλύπτει ότι ακόμα και στο πιο ειδυλλιακό χωριουδάκι υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά, οι άνθρωποι δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, και μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα σκοτούρες.

Μια δεξιοτεχνική ιστορία συναρπαστικής ομορφιάς και αγωνίας, με βασικά ερωτήματα το πώς αποφασίζουμε τι είναι λάθος και τι σωστό σε έναν κόσμο όπου τίποτα από τα δύο δεν είναι απλό, και ποιο είναι το διακύβευμα αυτής της απόφασης.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η εύστοχη δημιουργία χαρακτήρων, ακόμα και των τριτευόντων, και η καταστροφική αποκάλυψη στο τέλος, κάνουν αυτό το βιβλίο να ξεχωρίζει. Οι λάτρεις του αστυνομικού δεν πρέπει να το χάσουν με τίποτα!
Publishers Weekly

Αυτή η χαμηλόφωνη ιστορία σασπένς για τη ματαίωση των ονείρων απόδρασης μπορεί να είναι το καλύτερό της ως τώρα… ένα μοναδικό είδος αριστουργήματος.
Washington Post

Ένα από τα πιο καθηλωτικά ψυχολογικά μυστήρια μετά τη Μυστική ιστορία της Donna Tartt.
Times

Με αφήγηση λυρική που ξυπνάει αναμνήσεις, Ο ερευνητής είναι ένα μυστήριο που αξίζει να διαβάσετε αργά για να απολαύσετε κάθε τέλεια αποτυπωμένη λεπτομέρεια.
Bookpage

Έχει όλα όσα αγαπάμε – αγωνία, ερωτήματα, ψέματα που αποκαλύπτονται σιγά σιγά… σαγηνευτικό σε σημείο εμμονής.
Marie Claire