ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

55.65 

ISBN 9789605160555
Dimensions 17 × 24 cm
Cover

ΜΑΛΑΚΟ

Writer

Publisher

Year of Publication

2015

Pages

988

Date Published

01-05-2015

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-30%

ΧΑΤΖΗΓΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
Publisher:ΑΝΙΚΟΥΛΑ
Β' ΕΚΔΟΣΗ

Description

Το παρόν έργο γράφτηκε για να καλύψει τις διδακτικές ανάγκες των φοιτητών. Εμπλουτίστηκε με τις εύστοχες παρατηρήσεις, απορίες και σχόλια των φοιτητών μου κατά τη μακρόχρονη διδασκαλία του μαθήματος «Δίκαιο Εμπορικών Εταιριών» σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών. Λαμβάνει υπ’ όψη του τις μελλοντικές επαγγελματικές και επιστημονικές αναζητήσεις των φοιτητών. Στηρίχθηκε στις πρόσφατες νομοθετικές μεταβολές που επήλθαν στο Δίκαιο των Εμπορικών Εταιριών οι οποίες το αναμόρφωσαν και το εκσυχρόνισαν.
Κατά τη συγγραφή του βιβλίου είχα την πολύτιμη βοήθεια του Άρθουρ Σιμονιάν, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά, για τη μετάφραση και σύνταξη της αλλοδαπής βιβλιογραφίας, νομολογίας και τη ταξινόμηση του νομολογιακού υλικού. Επίσης ευχαριστίες προσήκουν στον Εκδοτικό Οίκο «ΑΝΙΚΟΥΛΑ» και στην εξαιρετική ομάδα του, για την υψηλού επιπέδου εκδοτική επιμέλεια, που παρείχε στο παρόν έργο.
Ευχαριστώ, ακόμη, τη σύζυγό μου, Κατερίνα Λυρούδη, και τα παιδιά μου, Γιώργο και Χρήστο, για την υπομονή τους κατά την απουσία μου από κοντά τους κατά τη διάρκεια της συγγραφής του παρόντος και τους το αφιερώνω.
Θ. Γ. Χατζηγάγιος
Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2014