ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Original price was: 44.21 €.Current price is: 35.37 €.

ISBN 9789604189748
Dimensions 17 × 24 cm
Cover

ΣΚΛΗΡΟ

Writer

Publisher

Year of Publication

2022

Pages

512

Date Published

22-09-2022

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-20%

ΛΕΚΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Publisher:ΤΖΙΟΛΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ - 2η Έκδοση
SKU: 067695 Category:

Description

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην κατανόηση των μηχανισμών της διάβρωσης των μεταλλικών υλικών και της λογικής πίσω από τα μέτρα προστασίας έναντι της διάβρωσης.

Για τη διευκόλυνση της κατανόησης, η θεωρία συνοδεύεται από πολλά πρακτικά παραδείγματα και άλυτες ασκήσεις. Περιέχονται ασκήσεις για την εμπέδωση της στενής σχέσης μεταξύ των πεδίων εφαρμογής-συμπεριφοράς κραμάτων ως προς τη διάβρωση. Επίσης, περιλαμβάνονται δεδομένα διάβρωσης για διάφορα μέταλλα και βιομηχανικά κράματα, καθώς και τον κατάλογο όλων των πρότυπων διάβρωσης που εφαρμόζονται διεθνώς.

Για περαιτέρω αναζήτηση, παρέχεται πληθώρα βιβλιογραφικών αναφορών μέσα στο κείμενο αλλά και στο τέλος του βιβλίου.

Περιέχει: Πρόλογος – Η Σημασία της Διάβρωσης – Η Ηλεκτροχημική Θεώρηση της Διάβρωσης – Μέθοδοι Προστασίας από τη Διάβρωση – Ομοιόμορφη ή Γενική Διάβρωση – Διάβρωση και Προστασία Ελατών Ανοξείδωτων Χαλύβων – Συμπεριφορά Χυτών Ανοξείδωτων Χαλύβων ως προς τη Διάβρωση – Διάβρωση και Προστασία του Τιτανίου και των Κραμάτων του – Διάβρωση και Προστασία του Νικελίου και των Κραμάτων του – Διάβρωση και Προστασία του Χαλκού και των Κραμάτων του – Διάβρωση και Προστασία του Αλουμινίου και των Κραμάτων του – Ασκήσεις και Δεδομένα Διάβρωσης – Bιβλιογραφία – Ευρετήριο