ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΟΜΟΣ Ι

Original price was: 21.20 €.Current price is: 16.96 €.

ISBN 9789605081430
Dimensions 17 × 24 cm
Cover

ΜΑΛΑΚΟ

Writer

Publisher

Year of Publication

2014

Pages

500

Date Published

03-11-2014

Ships within 2-5 business days. Subject to publisher availability.

-20%

ΠΑΣΙΑΡΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Publisher:ΙΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
SKU: 023428 Category:

Description

Συγγραφείς Αρθρων:
Πασιαρδής Πέτρος, Χριστοφίδου Έλενα, Στυλιανίδης Μάριος, Κενδέου Παναγιώτα, Μιχαηλίδου Αθηνά, Τσιάκκιρος Ανδρέας

Η αξιολόγηση προγραμμάτων και προσωπικού στην εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό θέμα με το οποίο ασχολούνται για πολλά τώρα χρόνια πανεπιστημιακοί και άλλοι ερευνητές που διαμορφώνουν την εκπαιδευτική πολιτική και διεξάγουν την εκπαιδευτική έρευνα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Οι δυο τόμοι που ετοιμάστηκαν από συνεργάτες του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου συμπληρώνουν ορισμένα βασικά κενά στην ελληνική βιβλιογραφία στα θέματα αυτά και είναι συμπληρωματικοί ο ένας προς τον άλλο. Ταυτόχρονα, όμως, μπορούν να αξιοποιηθούν και ως δυο ανεξάρτητα συγγράμματα.

Ο πρώτος τόμος, που έχει τίτλο «Αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων», αποτελείται από 11 κεφάλαια στα οποία παρουσιάζονται και αναλύονται όλα τα θέματα που έχουν σχέση γενικότερα με την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ο δεύτερος τόμος, που έχει τίτλο «Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου και εκπαιδευτικών», αποτελείται από 10 κεφάλαια στα οποία παρουσιάζονται και αναλύονται όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση γενικότερα με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του έργου τους.

Τα βιβλία αυτά απευθύνονται και θα είναι πολύ χρήσιμα για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο), καθώς επίσης και για σχολικούς συμβούλους, μέντορες, αξιολογητές, βοηθούς διευθυντές και διευθυντές σχολικών μονάδων, πανεπιστημιακούς, ερευνητές και αξιωματούχους των Υπουργείων Παιδείας τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.