ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ 3

Original price was: 23.00 €.Current price is: 20.70 €.

ISBN 9786185617332
Ξενόγλωσσος Τίτλος VERNON SUBUTEX 3
Διαστάσεις 14 × 21 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2023

Σελίδες

430

Μετάφραση

HM. Κυκλοφορίας

22-11-2023

pa_ksenoglwssos-titlos

VERNON SUBUTEX 3

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-10%

DESPENTES VIRGINIE
Μετάφραση:ΣΚΙΑΔΕΛΛΗ ΧΑΡΑ
Εκδόσεις:ΣΤΕΡΕΩΜΑ
ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Κωδικός προϊόντος: 073050 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Το Παρίσι μπορεί να καεί, ο κόσμος μπορεί να καταρρεύσει, αλλά ο Βερνόν Σουμπουτέξ θα βασιλεύει! Η επική τριλογία της Virginie Despentes τελειώνει με το Vernon Subutex 3 —στη φωτιά, στο αίμα, ακόμα και στη συγχώρεση. Αλλά δεν θα επιζήσουν όλοι για να δουν την αυγή της χρυσής εποχής του Σουμπουτέξ.

Ο ΒΕΡΝΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ…
«Τρεις εθιστικοί, ευφυέστατοι τόμοι. Η αίσθηση του χιούμορ, η μέριμνα για τη μορφή και τα αλληλοσυγκρουόμενα γλωσσικά επίπεδα συνδυάζονται για να κάνουν την τριλογία του Βέρνον ακαταμάχητη».
Raphaëlle Leyris, Le Monde des livres
«Αντικατοπτρίζοντας τη χαοτική εποχή μας, το Βερνόν Σουμπουτέξ 3 είναι ένα καθηλωτικό, συναρπαστικό, σαγηνευτικό έργο. Η Ντεπάντ ολοκληρώνει το έπος της με μια σπάνια μαεστρία. Πού θα μας πάει στη συνέχεια;»
Bruno Corty, Figaro
“Ο τελευταίος τόμος τριλογίας, η οποία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, είναι εδώ και, όπως θα περίμενε κανείς, οι σελίδες του κλείνουν με πάταγο παρά με λυγμό… Εξωφρενικό, συχνά αστείο και συχνά αθυρόστομο… Είναι η ατρόμητη ανάλυση της σύγχρονης Γαλλίας από την Ντεπάντ μέσα από μια συνήχηση εξαιρετικών, ακραίων φωνών… Μόνο μην περιμένετε από την Ντεπάντ να σας χαρίσει ένα τέλος του τύπου «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»”.
Siobhan Murphy, The Times
«Η Ντεπάντ έχει βρει, στο επίπεδο της σύνθεσης και της φόρμας, έναν τρόπο να ενισχύσει ή και να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά –το μίσος, την αποξένωση, την αναρχία των συναισθημάτων– που εντοπίζει στο επίκεντρο της κοινωνίας της σημερινής Γαλλίας… Η γραφή της Ντεπάντ είναι έξυπνη, ευθύβολη, πνευματώδης, σοκαριστική, εμψυχωτική και με βαθιά γνώση του δρόμου και του περιθωρίου. Έχει ανυπότακτο tremendismo αφηγηματικό στιλ που ταιριάζει απόλυτα με την thrash metal εικόνα της».
Hal Jensen, The Times Literary Supplement