ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Ι: ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

Original price was: 20.29 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 16.23 €.

ISBN 9789603314233
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2002

Σελίδες

152

HM. Κυκλοφορίας

01-01-2002

Σειρά

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

SCHILD EGON
Εκδόσεις:ΕΤΕ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Κωδικός προϊόντος: 019163 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.

Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1. ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ
Σταρένιο Ψωμί Μικρού Μεγέθους Αρτοσκευάσματα από Σιτάρι Παρασκευάσματα από Πολυτελείας από Ζυμάρι Σιταριού Ιδιαιτερότητες
2. ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡΕΝΙΩΝ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Αλευρα και Χοντραλεσμένα Παράγωγα Παράγωγα της Αλεσης Σταριού Η Διόγκωση των σταρένιων Ζυμαριών Μαγιάς
3. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ 4. ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ