ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

41.92 

ISBN 9789603491262
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2009

Σελίδες

816

HM. Κυκλοφορίας

01-09-2009

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκδόσεις:ΘΥΜΑΡΙ
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ - ΔΙΑΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ - ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Κωδικός προϊόντος: 003102 Κατηγορία:

Περιγραφή

Διατροφή και Δίαιτα για υγιείς και ασθενείς. Για παιδιά, νέους και ενήλικους.
Κάθε μία απ’ αυτές τις κατηγορίες σχετίζεται με τις ανάλογες συνθήκες που βιώνει το κάθε άτομο, τόσο σε κατάσταση υγείας, όσο και σε κατάσταση ασθένειας.
Σε κατάσταση υγείας οι κανόνες εύκολα γενικεύονται, εφόσον υπάρχει η γνώση του περιεχομένου των τροφών και των διατροφικών αναγκών του κάθε οργανισμού.
Τα πράγματα δυσκολεύουν -και εξειδικεύονται- σε καταστάσεις ασθένειας. Εδώ, οι γενικές διατροφικές γνώσεις δεν επαρκούν. Κρίνεται απαραίτητη η παρέμβαση του ειδικού διαιτολόγου, ο οποίος θα λάβει υπόψη του όχι μόνο τις ανάγκες του ασθενή αλλά και τις τελείως ειδικές απαιτήσεις της ασθένειας, που είναι ανάλογες με τη φύση της αλλά και με τη θεραπευτική φάση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ασθενής.
Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να καταθέσει, όσο το δυνατόν πληρέστερα, όλα τα στοιχεία που προσφέρουν τη γνώση των αναφερθέντων καταστάσεων -και ιδιαίτερα των παθολογικών- ούτως ώστε να αποτελεί ένα εργαλείο καθημερινής χρήσης στον ειδικό (σπουδαστή ή επαγγελματία) της Διατροφής και της Διαιτολογίας – αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.