ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗ

15.90 

ISBN 9602545329
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

,

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

1998

Σελίδες

351

Μετάφραση

Επιμέλεια

HM. Κυκλοφορίας

01-01-1998

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-25%

AUSLANDER DAVID, KEMPF CARL
Μετάφραση:TΑΝΕΡ X.
Εκδόσεις:ΕΜΠ (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Κωδικός προϊόντος: 006139 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Στη φιλοσοφία της μηχανοτρονικής, σύμφωνα με την οποία αναπτύχθηκε αυτό το βιβλίο, ο ενσωματωμένος υπολογιστής ελέγχου είναι το κεντρικό στοιχείο και ο πυρήνας της τεχνολογίας, η οποία καθιστά τη μηχανοτρονική ένα μοναδικό τομέα. Ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα, μαζί με επενεργητές και επιστημονικά όργανα περιβάλλουν άμεσα τον υπολογιστή ελέγχου και λειτουργούν ως προσαρμοστικά μεταξύ του υπολογιστή και του ελεγχόμενου φυσικού συστήματος.

Το βιβλίο παρουσιάζει τη σημαντική τεχνολογία προσαρμογής από τη σκοπιά μηχανικών, οι οποίοι είναι ειδικοί στα υφιστάμενα κεντρικά μηχανολογικά συστήματα. H παρουσίαση είναι περιεκτική και περιλαμβάνει ηλεκτρονικά σήματος και ισχύος, όπως επίσης τα μετρητικά όργανα και τους επενεργητές που χρησιμοποιούνται για τη μεγαλύτερη επιτυχία κατά την προσαρμογή των μηχανολογικών συστημάτων με τους υπολογιστές ελέγχου.

H Mηχανοτρονική χρησιμοποιείται ως σύγγραμμα μεταπτυχιακού μαθήματος Mηχανολογίας, σε πληθώρα περιπτώσεων επί πανεπιστημιακού επιπέδου αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου οι προδιαγραφές απόδοσης γίνονται αυστηρές και παράλληλα η παραγωγικότητα και η αξιοπιστία προβάλλουν ως πρωτεύοντες στόχοι.