ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΨΥΞΗΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

12.17 

ISBN 9604057901
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

1998

Σελίδες

325

Μετάφραση

Επιμέλεια

HM. Κυκλοφορίας

01-03-1998

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-20%

SMITH RUSSELL E.
Μετάφραση:ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εκδόσεις:ΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
Κωδικός προϊόντος: 008928 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό γράφηκε αρχικά επειδή δεν υπήρχε κάποιο σχετικό βιβλίο το οποίο να κάλυπτε τις αρχές των ηλεκτρικών εφαρμογών που πρέπει να γνωρίζει ο τεχνίτης για την τοποθέτηση και την επισκευή εγκαταστάσεων στη βιομηχανία της ψύξης, θέρμανσης και του κλιματισμού. Το βιβλίο αυτό έχει γραφεί με αφθονία θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών για ένα μαθητή ή τεχνίτη που επιθυμεί να αναβαθμίσει το υπόβαθρο των γνώσεων του.
Ο σκοπός του βιβλίου είναι να συμπληρώσει τις γνώσεις και να υποδείξει διαδικασίες που θα καταστήσουν το μελετητή ικανό να εργαστεί με επιτυχία στη βιομηχανία. Οι αρχές του ηλεκτρισμού, τα εξαρτήματα, τα όργανα, τα σχηματικά διαγράμματα και τα διάφορα συστήματα εξηγούνται αναλυτικά σε μεγάλες και μικρές εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς. Οι διαδικασίες εγκατάστασης παρουσιάζονται για να καταστήσουν ικανό τον τεχνίτη να καθορίσει τον τύπο και το μέγεθος των αγωγών ώστε οι συνδέσεις του εξοπλισμού να είναι οι προβλεπόμενες. Οι βλάβες και οι επισκευές τους παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί ο χρόνος επισκευής και να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Οι βήμα-βήμα διαδικασίες για ανάγνωση των ηλεκτρικών διαγραμμάτων κάνουν ευκολότερη την ανάγνωσή τους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε καμία περίπτωση το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, αλλά σχολιάζει και βασίζεται πάνω σε αυτό.
Σε αυτή τη τέταρτη έκδσοση παρέχονται επιπρόσθετες πληροφορίες στη προσπάθεια για να βοηθηθούν οι διδάσκοντες. Μέσα στις αλλαγές που έχουν γίνει, περιλαμβάνονται επεξηγήσεις των πιο δύσκολων διαγραμμάτων στο τέλος των κεφαλαίων.
Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία αλλάζουν σταθερά και βελτιώνονται. Η έκδοση αυτή προσπαθεί να καλύψει αυτά τα καινούργια εξαρτήματα που έχουν παρουσιασθεί από την προηγούμενη έκδοση μέχρι σήμερα. Επιπροσθέτως έχουν συμπεριληφθεί καινούργιες μέθοδοι διαγνωστικού ελέγχου.
(Από τον πρόλογο)