ΓΙΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΣ

Original price was: 18.80 €.Current price is: 16.92 €.

ISBN 9786180152821
Διαστάσεις 14 × 21 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2023

Σελίδες

240

Μετάφραση

HM. Κυκλοφορίας

19-10-2023

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-10%

ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΑΡΝΟΛΝΤ
Μετάφραση:ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκδόσεις:ΨΥΧΟΓΙΟΣ
7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ
Κωδικός προϊόντος: 072123 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ο σπουδαιότερος μπόντι μπίλντερ στον κόσμο. Ο πιο υψηλά αμειβόμενος ηθοποιός στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο. Το ότι αυτές οι ιδιότητες αφορούν το ίδιο πρόσωπο είναι σαν εισαγωγή για ανέκδοτο, μόνο που δεν είναι ανέκδοτο. Αυτός είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και όλα αυτά δε συνέβησαν τυχαία.
Η ασύλληπτη επιτυχία του επετεύχθη ως μέρος μιας διαδικασίας, ως αποτέλεσμα ξεκάθαρου οράματος, φιλόδοξης σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, επίμονης επίλυσης προβλημάτων, ανοιχτόμυαλης περιέργειας και αφοσίωσης στο να ανταποδίδεις γι’ αυτά που σου προσφέρονται. Όλα αυτά προέκυψαν από μια συμβουλή που ο Άρνολντ έλαβε από τον πατέρα του και φώλιασε στο μυαλό του: Γίνε χρήσιμος. Καθώς λοιπόν κατακτούσε την κορυφή στις διάφορες δραστηριότητές του, κρατούσε αυτό το ρητό ως φυλακτό.
Σε αυτό το βιβλίο ο Άρνολντ μάς αποκαλύπτει μέσα από μια εμπνευσμένη αφήγηση ανατρεπτικών θριάμβων και συντριπτικών αποτυχιών τα πνευματικά και ψυχικά εφόδια που είναι απαραίτητα για μια ουσιώδη ζωή με επίκεντρο την έννοια της ανταπόδοσης. Επίσης, μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε τις συμβουλές αυτές προκειμένου να δημιουργήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τον εαυτό μας.
Η ανεπιτήδευτη και στιβαρή φωνή του μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από αυτοπεριορισμούς και να επανασυνδεθούμε με τους στόχους μας. Γιατί όπως το θέτει και ο ίδιος: Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε σώσει· μπορείς να βασιστείς μόνο στον εαυτό σου. Τα καλά νέα όμως είναι ότι, όπως έχει αποδειχθεί, εσύ φτάνεις.