ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Original price was: 79.50 €.Current price is: 55.65 €.

ISBN 9789605160555
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2015

Σελίδες

988

HM. Κυκλοφορίας

01-05-2015

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-30%

ΧΑΤΖΗΓΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
Εκδόσεις:ΑΝΙΚΟΥΛΑ
Β' ΕΚΔΟΣΗ

Περιγραφή

Το παρόν έργο γράφτηκε για να καλύψει τις διδακτικές ανάγκες των φοιτητών. Εμπλουτίστηκε με τις εύστοχες παρατηρήσεις, απορίες και σχόλια των φοιτητών μου κατά τη μακρόχρονη διδασκαλία του μαθήματος «Δίκαιο Εμπορικών Εταιριών» σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών. Λαμβάνει υπ’ όψη του τις μελλοντικές επαγγελματικές και επιστημονικές αναζητήσεις των φοιτητών. Στηρίχθηκε στις πρόσφατες νομοθετικές μεταβολές που επήλθαν στο Δίκαιο των Εμπορικών Εταιριών οι οποίες το αναμόρφωσαν και το εκσυχρόνισαν.
Κατά τη συγγραφή του βιβλίου είχα την πολύτιμη βοήθεια του Άρθουρ Σιμονιάν, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά, για τη μετάφραση και σύνταξη της αλλοδαπής βιβλιογραφίας, νομολογίας και τη ταξινόμηση του νομολογιακού υλικού. Επίσης ευχαριστίες προσήκουν στον Εκδοτικό Οίκο «ΑΝΙΚΟΥΛΑ» και στην εξαιρετική ομάδα του, για την υψηλού επιπέδου εκδοτική επιμέλεια, που παρείχε στο παρόν έργο.
Ευχαριστώ, ακόμη, τη σύζυγό μου, Κατερίνα Λυρούδη, και τα παιδιά μου, Γιώργο και Χρήστο, για την υπομονή τους κατά την απουσία μου από κοντά τους κατά τη διάρκεια της συγγραφής του παρόντος και τους το αφιερώνω.
Θ. Γ. Χατζηγάγιος
Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2014