5 ΣΤΑ 5 – ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ/ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, Γ1

Original price was: 22.00 €.Current price is: 18.70 €.

ISBN 9789601225692
Διαστάσεις 21 × 29 cm
Εξώφυλλο

ΜΑΛΑΚΟ

Συγγραφέας

Εκδόσεις

Έτος έκδοσης

2022

Σελίδες

168

HM. Κυκλοφορίας

01-05-2022

Επίπεδο

Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη.

-15%

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΓΩΓΩ
Εκδόσεις:UNIVERSITY STUDIO PRESS
Κωδικός προϊόντος: 065400 Κατηγορία:

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο διδακτικό εγχειρίδιο συμβάλλει στην τελειοποίηση του επιπέδου ελληνομάθειας μέσα από την κατάκτηση δεξιοτήτων (Κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου, Χρήσης γλώσσας, Παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου). Περιλαμβάνει αυθεντικά κείμενα (εφημερίδες, περιοδικά, λογοτεχνικά αποσπάσματα) που εξοικειώνουν τον χρήστη με τον επιστημονικό, λογοτεχνικό, δημοσιογραφικό ή καθημερινό λόγο.

Η ύλη χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες με περιεχόμενο που ακολουθεί τις δοκιμασίες που προβλέπονται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας για την πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας επιπέδου Γ1. Απευθύνεται τόσο σε φοιτητές/σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου ελληνομάθειας (Γ1) όσο και σε ενήλικες/εφήβους που είτε ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο συγκεκριμένο επίπεδο είτε επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επάρκειας της ελληνομάθειας επιπέδου Γ1 του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ).

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά σε σχέση με ένα άλλο διδακτικό εγχειρίδιο προχωρημένου επιπέδου ελληνομάθειας για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βαθμολογήσει τον εαυτό του, αφού εκτός από τις ασκήσεις παραγωγής προφορικού λόγου, οι λύσεις όλων των δραστηριοτήτων βρίσκονται σε παράρτημα στο τέλος του βιβλίου, όπου υπάρχουν και τα ηχογραφημένα κείμενα της παραγωγής προφορικού λόγου.